Vælg dit navn. Første gang vælger du selv en adgangskode.
Nulstiller du en adgangskode, kan personen selv vælge en ny næste gang de åbner siden. Deres afkrydsninger rører du ikke.
Sæt alle opgaver tilbage til ikke startet